Ο Carlos Sainz κυνήγησε τους κλέφτες του πανάκριβου ρολογιού του και τους έπιασε!


Ο Ισπανός έπεσε θύμα κλοπής στο Μιλάνο, μετά το Ιταλικό GP, καθώς το πανάκριβο ρολόι του μάρκας Richard Mille βρέθηκε στα χέρια ληστών. Δείτε την αξία του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: FERRARI
  • 7/9/2023

Μετά τη χαρά του βάθρου στη Monza, μπροστά στους εκατοντάδες χιλιάδες tifosi, ο Carlos Sainz έζησε τον πανικό και τον τρόμο του να πέφτει κανείς θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, ο Sainz βρισκόταν μαζί με τον γυμναστή του όταν έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε, στο Μιλάνο, τρεις ληστές έκλεψαν το ρολόι του, ένα Richard Mille Alexander Zverev, αξίας 274.000 ευρώ.

Ο Sainz καταδίωξε πρώτα με αυτοκίνητο και μετά τρέχοντας τον έναν ληστή, ο γυμναστής του τον άλλον, ενώ ο τρίτος σταμάτησε να τρέχει και πιάστηκε από ένα ακόμα μέλος της ομάδας του Ισπανού οδηγού της Ferrari.

Λίγο αργότερα έφτασε κι η αστυνομία, που συνέλαβε τους δράστες, ηλικίας 18 εώς 20 ετών.

Ο ίδιος έγραψε στα social media:

«Όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, χθες ζήσαμε ένα ατυχές περιστατικό στο Μιλάνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά και αυτό θα μείνει μόνο ως δυσάρεστο περιστατικό.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν χθες, την αστυνομία του Μιλάνου για την άμεση παρέμβασή της και ευχαριστώ για όλα τα μηνύματά σας.»